Мерења-за-тинејџере

Мерења за тинејџере

Мерења за тинејџере су непроцењиво важна. Пубертет је период у одрастању у ком лоша држања тела и кривљења кичме постају уочљивија, готово Очита!

Период у ком долази до појавности свих потенцијалних проблема телесног раста и развоја у ком је још могуће променити ток формирања телесног хабитуса –држања тела, успорити или задржати прогресију настанка деформитета. Родитељи не би смели да верују да бављење спортом у спортском клубу подразумева правилан телесни развој, правилно држање тела. 

ПОКРЕТАНА

ТЕРМИНИ

ЦЕНА

Радним данима:

  • од 15 до 21ч

Субота:

  • Од 10 до 14ч

6500 РСД

Спортом није могуће кориговати нити једно лоше држање тела (постурални поремећај), а камоли деформитет. То се искључиво постиже пажљиво и стручно креираним  вежбама, прецизним и усмерним покретом, стварањем нове исправне навике (хабитуса) држања свих појединачних делова тела у кретању и пасивним положајима.

Љубав према спорту и игри, покрету и кретању треба да буде подстицај за рад на свом телу и вештинама које заправо и производе спортски резултат! Самим похађањем тренинга у спортском клубу то се не постиже.  Сваки млади спортиста треба да изгради навику неге свог тела вежбама које компезују седећи начин живота школараца, а са друге стране припремају тело напорима једноличних кретњи конкретне спортске технике.

Овај веома сложен задатак поједностављујемо креирањем комплекса вежби јутарње гимнастике, активне паузе, припремних вежби за спортски тренинг и компезаторних вежби након спортских напора и мишићних напрезања.  Успех у креирању нових животних навика, успостављања правилног држања тела, ногу, стопала, правилног кретања (ходања, трчања, скокова), правилног седења и радног положаја лежи у јединственим протоколима за тинејџере.

Развили смо програме мерења за сваког. Децу од 4 године, адолесценте, омладинце, родитеље, одрасле и старије доби, спортисте.

Протоколи мерења за тинејџере су креирани у складу са специфичностима и карактеристикама узраста и школског начина живота, а заправо приступамо сваком у складу са потребама и постављеним циљевима.

Све са циљем да креирамо ефикасан програм унапређења здравља или спортских перформанси, квалитета живота који ћемо мерити, редовно контролисати како би у сваком моменту знали да ли смо на правом путу.

Прикази података и вредности су интуитивни, скалама представљени и пружају могућност сваком да прати свој напредак који представља незаменљиву мотивацију за будући рад и посвећеност до остварења циља.

МЕРЕЊА ЗА СПОРТИСТЕ

МЕРЕЊА ЗА РЕКРЕАТИВЦЕ (ОДРАСЛЕ)Call Now Button