БОРАВАК НАКОН ШКОЛЕ – “Острво Спорта”

Овај програм вашем детету пружа могућност да након школе на јединствен и квалитетан начин проведе своје време.

Завршиће домаће задатке провешће три сата у организованој спортској активности на отвореном и у природи и имати квалитетан ручак у фантастичном ресторану Сансет.

Програм се изводи током радне недеље, а након наставе у  школи. Прва група на програм креће након наставе која се завршава око 10:30, а друга око 13:30. Аутобусчић и један члан нашег тима долази по вашу децу и води их на програме и исто тако након програма их враћа на унапред договорене локације. Могуће је повратак организовати у складу са местом Вашег становања уколико не одступа много од постојеће руте. О свим појединостима везано за сам програм и повратак могуће је да се договорите са нама.

Уколико сте били полазници нашег летњег спортског кампа „Острво Спорта“, Вама ће овај програм бити више него познат. Спортске активности ће се одржавати готово по истом недељном распореду и беће заступљене готово све спортске активности као и за време летњег спортског кампа осим спортова на води. Дневни распоред активности је у складу са школским обавезама и уместо креативних радионица деца ће уз вођство учитељице радити своје домаће задатке.

По завршетку дневног програма ваше дете ће урадити домаће задатке, биће сретно и испуњено јер се бавило организованом спортском активности на отвореном уз веома богат спортски програм и притом биће сито јер је имало квалитетан куван оброк у расторану Сансет.

Програм је идеално решење у тренутним околностима и тренутном режиму похађања наставе у школама. Сигурни смо да ће се ваше дете током нашег спортског програма осећати испуњеније задовољније и да ће једноставније и лакше испуњавати своје дневне школске обавезе.

Можете посетити Недељни програм на нашим интернет странама летњег спортског кампа „Острво Спорта“ и упознати се ближе са недељним програмом. Такође на тим интернет странама можете се ближе упознати са свим спортским активностима које ћемо спроводити током овог програма.

Дневни распоред активности

Прва група – (којима се настава завршава у 10:30)

10:30 – 10:45  Аутобус и ЧЛАН нашег тима преузимају децу из школе.
11:00 – 11:30 Ужина
11:30 – 13ч    Домаћи задаци и учење
13 – 16ч   Спортске активности у складу са недељним програмом
16 – 16:30 Ручак
16:30 – 17   Игре
17ч  Повратак кући

Друга група – (којима се настава завршава у 13:30)

13:30 – 13:45 Аутобус и ЧЛАН нашег тима преузимају децу из школе.
14:00 – 14:30   Ручак

(Крајем Октобра када наступају краћи дани домаћи задаци и учење у дневном распореду су након спортских активности. Биће им замењена места)

14:30 – 15:30 Домаћи задаци и учење
15:30 – 17:30 Спортске активности у складу са недељним програмом
17:30 – 18 Игре
18ч Повратак кући


Call Now Button