Персонализација уложака за обућу

Најчешћа слабост код деце су спуштени и недовољно развијени сводови стопала. Узроци су многобројни, а најчешћи су недовољно кретање и не адекватна обућа, прекомерна тежина, неправилан ход.  Спуштени сводови као најчешћи, али и други облици инактивног стопала утичу на способност кретањa, моторичко понашање и моторички развој, могућност успостављања правилног држања тела. Уколико видимо да дете има добро развијено стопало најчешће је реч о детету са добрим моторичким способностима и веома добрим држањем тела.

Пуних 17 година бавимо се праћењем и подстицањем развоја сводова стопала код деце. Кроз тај период сарађивали смо са најеминетнијим стручњацима у тој области др Деже Сеп – Нови Сад, др Иван Бутковић (Footpoint Centar)Од 2011 почели смо да градимо и развијамо сопствени центар за корекцију стопала, а  од 2014 израђујемо персоналне сензо-моторичке улошке за обућу по лиценци Немачке компаније FootPower. 2017 потписујемо уговор са немачком компанијом Currex светским лидером у изради типских спортских уложака.  Данас поседујемо најсавременије уређаје и системе, искуством креиране протоколе  којим непогрешиво креирамо третмане и сензо-моторичке улошке за обућу.

Родитељи код нас имају могућност да крајње прецизно, кроз јасне вредности и параметре сликовито представљене, прате напредак и развој сводова стопала свог детета, односно функцију стопала.

Најважније за успех је персонализација сензо-моторичких уложака и третмана. Колико год  да постоје сличности, сваки проблем са стопалима има своје специфичности. И што је још важније немогуће је решавати проблеме стопала, а немати пажњу на функцију зглоба кука и мишићни дисбаланс настао како последицу неправилног гажења и неправилног хода.

Ulošći za obuću po meri.Call Now Button