БЕОГРАДСКИ ЛЕТЊИ СПОРТСКИ КАМП НА АДИ

Овогодишњи 8-и по реду Београдски Летњи Спортски Кам на Ади “ОСТРВО СПОРТА”, почиње 17.06 и трајаће све до краја школског распуста 01.09.2024, кроз укупно 11 спортских недеља.

Датуми: 17.06 до 01.09.2024

Цена недељног програма кампа: 16.500дин.

Цена дневног програма кампа:  4.200дин.

Цене програма за већи број дана и већи број недеља су ниже и можете их погледати на: https://ostrvosporta.rs/cenovnik/

О Спортском кампу

Београдски Летњи Спортски Камп  на Ади “Острво Спорта” организује се са циљем унапређења здравље деце, кроз богат спортски програм у природи са веома богатом спортском инфраструктуром каква је на “Ади Циганлији”.  Изградили смо тако богат спортски програм кампа да слободно можемо да кажемо да децу учимо свим могућим вештинама и свим могућим спортовима. Боравак на кампу је интересантан и забаван свима и онима који се не баве спортом, а још пре спортистима било да су фудбалери, кошаркаши, пливачи или одбојкаши, било ко увек ће имати нешто ново на овом кампу да научи. Посебна вредност и моћ кампа је у чињеници да може да трансформише Ваше дете.  Уколико ваш школарац има проблема са гојазношћу, физичком не активношћу, лошим држање тела и било којим другим  недостацима и слабостима развили смо и превентивно-корективни програм. Програм почиње свеобухватним тестирањима и мерењима путем којих утврђујемо потребе и слабости и креирамо “Лични Програм Вежбања”

Детаљније

Камп је деци веома забавни и интересантни.

Камп одликује посебна атмосфера, развој тимског духа и заједништва, а све са циљем развоја самопоуздања и социјалних вештина уз поштовање посебности и интегритета сваког појединог детета.

“Острво Спорта” води и реализује искусан, скоро савршен ТИМ педагога спорта.

Безбедност деце на спортском кампу је на веома високом, професионалном нивоу!!!

Деца су током читавог дана упућена на игру и спортске активности и учењу многих вештина.

Имају прилику да пробају многе активности којим нису у могућности да се баве у свом свакодневном животу.

У оквиру програма спортског кампа постоји велики број различитих и занимљивих спортских али и активности забавног карактера.

Усресређени смо на развој вештина, спортског знања и умења са циљем остварења што већег броја могућности за бављењем спортским и рекреативним активностима током свакодневног живота.

Развијамо многе способности детета али пре свега остварујемо изузетно позитиван утицај на дечије здравље што је суштина Летњег Спортског Кампа “Острво Спорта”. То је и разлог што се организује  у пределима са изузетним природним одликама, што је за Београд сигурно “Ада Циганлија”. Уз то развили смо и посебан систем, програм и сатницу спортских активностим којим остварујемо посебан утицај на здравље детета. Једини смо летњи спортски камп који посебно обрађује и развија здравствени аспекат.

Богатство овог програма свакако чини велики број деце са којима полазници кампа имају прилике да се играју и велики број игара у води и на плажи и спортским теренима кампа.

ИНФРАСТРУКТУРА КАМПА

Домаћин летњег спортског кампа на Ади нам је ресторан “Sunset„ . Најлепши и најуређенији ресторан на читавој “Ади Циганлији” кога поред предивног и природног амбијента краси јединствен поглед на Београдско море. Ресторан Sunsetпредставља идеалну базу за Летњи Спортски Београдски камп. Читав простор, раскошно уређена башта, са прелепим растињем и биљем, сјајно уређеним игралиштем за мању децу али и тереном за старију, уз предивну и пажљиво и добро обезбеђену плажу и део купалишта чине све што нам је потребно. Све спортске активности на најбогатијем спортско – рекреативном комплексу у Србији доступне су нам захваљујући возићу Аде.

У спортском кампу окупљање деце је сваког јутра између 8 и 9 часова, а преузимање у времену између 16 и 17 часова у просторијама ресторана „Sunset„. Током тог времена пријема и преузимања другари су најчешће у веома лепо уређеном паркићу са песком и великим тобоганом и дечијим игралиштем или школарци у ограђеном и уређеном терену за игре са лоптом који су одмах до ресторана.

Оброке нам припрема и сервира особље ресторана „Sunset„. Оброци се послужују у предивном амбијенту ресторана што чини посебан доживљај за децу, док родитељи могу бити задовољни јер је јеловник креиран да чини надасве здраву и избалансирану исхрану детета. Оброци се праве од свежих и пажљиво бираних намирница.

За оброке нам је доступна како башта ресторана тако и објекат на спрату. У случају лошег времена које је лети углавном краткотрајно и пролазно, на располагању нам је цео спрат објекта ресторана (преко 300м2), мултифункционалан, погодан и за многе покретне игре и активности. У том простору се организују свакодневно креативне радионице и друштвене игре (шах, дечије карташке игре, не љути се човече, твист и др….), а у случају лошег времена и покретне игре, плесне коореографије…

„Спортови на Води“ су по програму измеђи 10 и 11ч.  Програм обуке и усавршавања технике пливања поред игара у води спроводимо у уређеном и обезбеђеном делу плаже ресторана„Sunset„ која има столицу за спасиоца из редова тима Аде, а из редова нашег тима су два преостала спасиоца. Великом броју деце “Спортови на води” су најинтересантнији и најзабавнији део дневног програма, а како и не би кад је лето. Поред многобројних игара у води уз веома богат асортиман реквизита, деца која су се потврдила као добри и скусни пливачи, уче или усавршавају скијање или бордање на води.

Након Спортова на Води (око 11ч) “Возићем Аде” одлазимо до “Бицикл Центра” где нам ме је база за поставку спортских активности у складу са недељним програмом.

Око 14ч “Возићем Аде” враћамо се у ресторан „Sunset„ на ручак, након чега су друштвене игре, заборављене игре, шах, креативне радионице али у зависности од временских прилика и жеље другара могу опет бити “Спортови на Води” све до 16:30.

ДНЕВНИ ПРОГРАМ:

• 08:00 – Пријем деце и уводне игре
• 09:00 – Доручак

• 10:00 – Обука пливања, усавршавање технике, игре на води
• 11:00 – Возић Аде нас вози на спортске активности по програму
• 11:30 –  Ужина
• 12:00 –  Први час спортског програма по недељном распореду
• 13:00 –  Други час спортског програма по недељном распореду
• 14:00 –  Возић Аде нас вози на ручак
• 14:30 –  Ручак
• 15:00 – Креативне радионице, друштвене игре
• 15:30 –  игре и активности у складу са временским приликама
•  16 до 17ч – игре до преузимања од стране родитеља или старатеља

ЦИЉЕВИ И МИСИЈА:

• Унапређење здравља детета кроз посебно креиран систем и спортски програм у природи
• Спортски програм има за циљ да унапреди умеће и самопоуздање на индивидуалном и тимском нивоу, да поправи физичку снагу и кондицију.
• Јединствено летовање и боравак у природи за децу између 4 и 14 година
• Организовање образоно – васпитних радионица
• Организовање спортских и уметничких активности прилагођених индивидуалним способностима деце да би дошао до изражаја њихов таленат и да би се охрабрио напредак
• Подстицање пријатељства међу децом, поштовање индивидуалних различитости
• Развијање тимског духа и сарадње
• Буђење жеље за откривањем нечег новог и учењем кроз подстицање активног учествовања у свим дневним активностима
• Стварање свести о поштовању и очувању природне средине

Погледајте детаљније о нашем кампуCall Now Button