ПРИРОДЊАЧКЕ-ЕКСПЕДИЦИЈЕ-И-ЧАРОБНИ-КОТЛИЋ

ПРИРОДЊАЧКЕ ЕКСПЕДИЦИЈЕ И ЧАРОБНИ КОТЛИЋ

Природњачке експедиције обзиром на нови концепт, најпрецизније би било да називамо: „Породичне природњачке експедиције“.

Наиме у данашње време незахвално је организовати аутобуски превоз. Замишљено је да у овом викенд програму учествују и родитељи. Они би од нас организатора добили прецизна упутства везано за долазак на планирану локацију и дестинацију.

Родитељи би децу довозили својим колима у заказано време и на заказано место и најбоље би било, са нама учествовали у програму пешачења и планинарења. Уколико им је нешто друго интересантније и желе на други начин да проведу свој дан они ће тако и учинити. Потребно је само да у заказано време и место дођу по своју децу за повратак назад за Београд.

План природњачких експедиција

ЦЕНЕ

  • 1 члан породице са превозом 2500 дин.
  • 2 члана породице са превозом 4500 дин.
  • 2 члана породице без превоза 2500 дин.
  • 3 члана породице без превоза 3500 дин.
  • 4 члана породице без превоза 4000 дин.

Чаробни котлић биће постављен на место великог одмора и предвиђене паузе за ручак. У њему ће се кувати најчаробнија јела. Обзиром да смо сигурни да ће очевима и мамама ово бити омиљени део наше експедиције потрудићемо се да буде интересантан, богат и не свакидашњи.

За сваку експедицију биће отворен конкурс за Шефа Чаробног Котлића који улогу добија најбољим предлогом јела за „Чаробни Котлић“. Поред нашег тима учешће могу узети сви родитељи чланови природњачке експедиције.

Као и увек када су у питању  наше природњачке експедиције обилазићемо планине у кругу од 100км за које нам не треба више од сат времена вожње: Авала, Космај, Фрушка Гора, Вршачки Брег, Маљен. Међутим бићемо слободни да организујемо туре и на нешто удаљеније, а посебно занимљиве дестинације. Нека за сада остане као изненађење које ће то друге дестинације бити у програму Природњачких Експедиција.Call Now Button