ПРЕВЕНЦИЈА И КОРЕКЦИЈА

Савремени начин живота са не правилним покретима и кретањима, не довољним кретањем, одсуством мишићних напрезања код деце доводи до не правилног телесног развоја, појаву мишићних слабости, лоших држања, а временом могу довести и до телесних деформитета код одраслих што ствара не жељене телесне тегобе, бол, прекомерну тежину, нарушава здравље и квалитет живота.

За свакога креирамо Лични програм вежбања на основу јединственог протокола за праћење телесног раста и развоја, постуралног статуса, спортских перформанси, превенцију од спортских повреда на основу утврђених слабости. Креирамо најлакши, најједноставнији пут у остварењу постављених циљева.

Савремљено опремљен Центар за Спортско Усмеравање”Покрет за Окрет” пружа нам могућност да прецизно и не погрешиво откријемо узрокре настанка одређених проблема и слабости. Третман, превентивно-корективни програм или програм развоја спортских перформанси развија и креира Милан Којић  уз помоћ специјално направљеног софтвера који нам пружа могућност да Вас кроз програм водимо и надаљину.

Нужно је прво да кроз 5 до 10 часова персоналног рада програм научите и савладате, а онда Вас путем вашег мобилног телефона кроз програм можемо водити и на даљину.

Изградили смо све могуће опције за стручно вођење на даљину путем процеса унапређења телесног статуса и развоја спортских перформанси, повећања квалитета живота у складу са вашим обавезама и слободним временом.

ПРОГРАМ ВЕЖБАЊА У СКЛАДУ СА ПОТЕРБАМА ВАШЕГ ДЕТЕТА

Персонални
“Здрав
и Прав”

Корекција
Држања ногу
и Стопала

Групни
“Здрав и Прав 4”
4 деце у групи

Улошци
за корекцију стопала
“СКОЧКО”

Корекција
Држања
Тела

Call Now Button