Спорт-у-природи

Спорт у природи

Спорт у природи је идеална ствар за ваше дете. Развој способности детета и општи дечији развој су свакако потпунији уколико се дете што више креће и што више времена проводи на отвореном простору.

У складу са тим школица спорта организује активности у природи као обавезни део редовног програма. Часови се одржавају на отвореном простору на различитим локацијама, и као и часови у сали, имају за циљ позитиван утицај на развој способности детета, подстицај за правилно држање тела и генерално квалитативан утицај на дечије здравље.

 

Како би остварили те циљеве неопходно је подстаћи децу да заволе игре кроз кретне и спортске актвиности, да науче да на безбедан начин користе дечије справе у парковима, да схвате и науче којим све спортским активностима и на који начин је могуће са другарима и својм родитељима проводити слободно време. Кад једном доживе задовољство које им пружају спортске активности у парковима и природи сигурни смо да ће их се увек сетити и пожелети да их редовно упражњавају.

Спортска школица активности у природи организује у виду, полигона, такмичарских игара, спортских игара са лоптом, вежби и игара на разним пењалиштима и справама, импровизованим теренима…

Погледајте фото галерију



Call Now Button