Персонални “Здрав и Прав”

Персонални програм рада

  • креиран на основу прецизних мерења и тестирања

Креиран на основу утврђеног телесног статуса прецизним мерењима 4Д постуралне анализе, јединственог протокола за децу и тинејџере и тестирања моторичких способности

ТЕРМИНИ

Договарате термине са додељеним тренером у складу са вашим обавезама и могућностима.

Радним данима:

  • од 8 до 22ч

ТЕРМИНИ

Договарате термине са додељеним тренером у складу са вашим обавезама и могућностима.

Викенд:

  • од 9 до 20ч

ЦЕНЕ

од 3.000 до 4000 РСД – 60мин. Најчешће 3.000 РСД

од 4.000 до 5.000 РСД – 90мин.

од 5.500 до 7.000 РСД – 120мин.

Цена је варијабилна и складу са сложеношћу програма и спроведених метода.

Свакодневно у нашем Центру за Спортско Усмеравање „ПОКРЕТ ЗА ОКРЕТ“, пратимо телесни раст и развој деце, откривамо узроке лоших држања тела, лоших кретних образаца који узрокују телесне тегобе, бол и непријатности. На основу прикупљених података креирамо и спроводимо ефекисан програм вежбања у складу са личним могућностима и потребама.

Често је нужно да деца али и одрасли прво прођу кроз програм корективног вежбања како би започели или наставили да се баве рекреативним спортом. Нарочито је то важно ако дете жели да се бави професионалним спортом. Веома је важно научити како се правилно држи тело, како се правилно креће, нарочито трчи и скаче. Заправо то је превенција од повређивања и настајање телесних тегоба. Погледајте и улошке које специјално израђујемо за децу у интересу њиховог здравог корака.

Превенција и корекција

Комплетан вежбовни процес се спроводи уз редовну контролу и праћење ефеката рада у нашој лабораторији. Веома је важно да деца и родитељи, одрасли са тегобама увиђају ефекте свог рада, да осете али и измере свој успех како би били мотивисани и подстакнути за будући рад.

У нашем центру се у складу са дијагностичким анализама и јединственом припремом тренинга ефикасно спроводе и тренажне процедуре за корекцију и исправљање:

  • лоших држања тела,
  • неправилног покрета и кретања,
  • мишићних слабости и мишићног дисбаланса,
  • деформитета кичменог стуба,
  • држања ногу и неразвијених и спуштених сводова стопала.


Call Now Button