Природњачке-експедиције

Природњачке експедиције и “Чаробни Котлић” – Јесен 2021

За дечији развој и дечије здравље битан  је што чешћи боравак у природи.

Из тих разлога школица спорта пуну пажњу посвећује боравку на свежем ваздуху и кроз свој програм спроводи Природњачке експедиције. Активности као што су дуготрајно ходање, пењање, оријентација у простору (Оријентиринг), представљају идеалан спорт за децу.

Дестинације које спортска школица и њенe природњачкe експедицијe обилазе су бројне, а свака од њих са својим многобројним карактеристикама даје посебан допринос и позитиван утицај на дечије здравље и општи дечији развој.

План природњачких експедиција

Учествујте породично (или један родитељ) у богатом и веома интересантном програму који смо припремили за предстојеће пролеће!!!

На природњачке експедиције позовите и пријавите сестре, браћу, пријатеље, комшије. Уживајте заједно у увек занимљивом и узбудљивом боравку у природи!

План природњачких експедиција:

  1. Кошутњак 19.09. – “Откриј Кошутњак”. Дан породичне рекреације, породични орјентиринг. Уколико примерен број породица учествује тимове могу чинити две или три породице. Тимови добијају карту Кошутњака са уцртаним тачкама (местима) која треба да обиђу. Свака тачка представља неку знаменитост или занимљиву локацију на Кошутњаку.
    Уколико нисте у могућности да учествујете породично, нека то буде један родитељ или само доведите ваше дете. Не заборавите да позовете ваше пријатеље или ближње!
  2. Авала 26.09. – Природњачка експедиција. Обилазак торња на Авали, Чарапићевог бреста, споменика незнаном јунаку.
  3. Фрушка Гора 10.10. – Природњачка експедиција.
  4. Вршачки брег 24.10. – Природњачка експедиција. Обилазак Вршачке куле и Гудуричког врха.
  5. Космај 07.10. – Природњачка експедиција. Обилазак споменика на врху Космаја, осматрачнице, споменика палим борцима, порушеног манастира Кастељан.


Call Now Button