СПОРТСКИ ПРОГРАМИ ЗА ДЕЦУ

Сигурни смо да обожавате ваше дете и желите да буде здраво, сретно и да се правилно развија.

 

Гледати како ваш син или кћерка расту здрави и срећни, то је, сложићете се, највећа радост за сваког родитеља. То је и наша највећа радост и вечита инспирација. Већ готово пуне две деценије стварамо и системски унапређујемо јединствен амбијент за здраво и правилно одрастање, развој моторичких способности, притом учећи децу свим спортовима.

 

СПОРТСКИ ПРОГРАМИ У ВЕЛИКИМ САЛАМА

 

СПОРТСКИ ПРОГРАМИ НА ОТВОРЕНОМ

 

Нама је важно да тај амбијент што је чешће могуће буде у природи. Јер се у природи деца осећају слободно, сретно, испуњено. Понашају се готово еуфорично. Постају права деца. На све стране би трчали, јурили, скакали.

Свуда би хтели да се попењу и завуку. Имају неодољиву потребу да се крећу. За децу са асвалта, буке, тешког и загађеног ваздуха природа је лековита и оплемењујућа. Зато највише волимо да кроз спорт и кретање отворимо плућа и удахнемо природу.

Данас више од половине часова наших спортских програма одржимо у природи. Наши спортски кампови и природњачке експедиције одржавају се у местима са посебним и специфичним природним одликама.

спортски-програми

Покрет за окрет са својим тимом стручњака, кроз системски дводеценијски рад осмислио је спортске програме за децу свих узраста који је у служби здравља вашег детета.

Ваша деца ће уживати у спорту и здравом спортском амбијенту у јединственим условима за правилан телесни развој и унапређење моторичких способности, притом их учећи свим спортским играма и спортовима.

Наши јединствени спортски програми кроз које ће малишани развијати своје социјалне и комуникативне вештине и осигурати здравији и успешнији живот. Погледајте детаљно на сајту шта од програма за развој вашег детета имамо у понуди. Нека ваше дете крене правим корацима!

ИЗАБЕРИТЕ ПРОГРАМ У ВЕЛИКОЈ СПОРТСКОЈ САЛИ КОЈИ ОДГОВАРА УЗРАСТУ ВАШЕГ ДЕТЕТА

СПОРТИЋ од 3 до 4 године

ШКОЛИЦА СПОРТА – за децу од 4 до 6 годинa

СПОРТ СЕЛЕКТ од 6 до 8 година

ШКОЛА СПОРТОВА за децу од 8 до 12 година

Спортска рођендаоница

ИЗАБЕРИТЕ ПРОГРАМ КОЈИ НАЈВИШЕ ОДГОВАРА ПОТРЕБАМА ВАШЕГ ДЕТЕТА

ПРИРОДЊАЧКЕ ЕКСПЕДИЦИЈЕ
И ЧАРОБНИ КОТЛИЋ

ОСТРВО СПОРТА
ВИКЕНД ПРОГРАМ
(Суботом и Недељом)

РЕДОВАН ПРОГРАМ
НА ОТВОРЕНОМ
ТОКОМ РАДНЕ НЕДЕЉЕ

БОРАВАК
НАКОН ШКОЛЕ
“ОСТРВО СПОРТА”

Call Now Button