Зимски

Наш најпопуларнији програм!

Креирали смо га у два концепта: “Игре и Активности на снегу” и “Ски Камп”.

Направили смо програме које би могло да похађа свако дете. Цене су великог распона како би већина родитеља кампове могла приуштити својој деци.

“Игре и активности на снегу” је доста јефтинији програм.

Намењен је деци која још увек нису спремна за интезивну скијашку обуку. Могуће је и у овом програму да деца пролазе кроз основе скијашке обуке. Али скијање у овом програму није примарни циљ.

Примаран је боравак у природи, на планини, на снегу.

Деца су током читавог дана у активностима на снегу. По свом интезитету и обиму спортских активности представља Зимски Спортски Камп.

Прегршт игара, надметања, такмичења, забаве у чаробном амбијенту планине покривене снегом.

Другари будите и ви део снежне идиле.

Како и зашто је “Ски Камп” постала наша најпопуларнија активност?

Разлог популарнпости зимских спортских кампова лежи у чињеници да су деца у целодневном боравку на скијалиштима са око шест часова свакодневне обуке, а свакако и успеху професора у обуци скијања.

Деца се снимају камером, током приказивања својих новостечених знања, након чега на теоретској настави полазници програма имају могућност да увиде своје успехе и грешке у скијашкој техници.

Школица спорта формира хомогене групе сваког дана изнова у складу са тренутним способностима детета на скијама и савладаној скијашкој техници.

Спортски кампови које реализује спортска школица су добро организовани и упућени на игру, и другу децу, и као такви, пружају искуства и доживљаје које деца не могу имати са својим родитељима.

Активности на камповима омогућавају постизање великог корака у социјализацији деце, развој способности детета да се самостално стара о себи, уче их да буду спремни да помогну и другима и формира схватање о важности боравка на планини када је у питању дечије здравље.Call Now Button