Породична рекреација

Породична рекреација односно спортске активности читаве породице на отвореном доноси многобројне предности, пре свега позитиван утицај на дечије здравље, односно здравље читаве породице, на развој општих способности детета, емоционално задовољство али и релаксацију и опуштање родитеља од притиска свакодневног живота.

Вид спортске активности у којима учествује читава породица јесте дан породичне рекреације. Школица спорта жели да својим знањем и искуством подстиче правилан дечији развој, гајење здравих животних навика и правих вредности, подстицај за породично здравље , а самим тим и здравље деце.

 

Желимо да укажемо, представимо како све и на који начин можемо да живимо здравије, квалитетније, да поделимо задовољство игре и спорта једни са другима.

Спортска школица оваквим видом активности упућује на, стварање навике и подстицаја за заједничком игром, учење разних спортских активности и игара које породица може да упражњава у слободно време, учење поштовања правила и ферплеја, подстицање развоја способности детета од стране родитеља.Call Now Button