ПОКРЕТАНА

ПОКРЕТАНА

ЈЕДИНСТВАЕНИ СИСТЕМ ВЕЖБАЊА
ЗА УЗРАСТ ОД 13 ДО 18 ГОДИНА

Програм намењен тинејџерима и омладинцима узраста од 13 до 18 година

Спроводе га високо-образовани професори спорта и физичког васпитања!

Програм се спроводи у савремено опремљеном тренажно – дијагностичком центру „Покрет за Окрет“, спортским салама, теренима и базенима Старог ДИФ-а.

У зависности од модула, програм се спроводи у сали за борилачке вештине, сали за јогу и пилатес, сали за балет и плес, великој сали за спортске игре са лоптом, ново опремљеном трим кабинету или теретани, а могуће је и користити базене нарочито викендом.

Персонални приступ.

Како остварујемо персонални приступ?

 

При упису се спроводи систем прецизног мерења телесног статуса најсавременијом технологијом и јединственим протоколом, тестирања моторичких способности, упитник спортског искуства.

 

Након прикупљања и обраде података постављају се циљеви, приступа се изради личног програма вежбања и врши упућивање у конкретан модул програма.

Могућ је персонални и групни вид вежбања.

Програми групног вежбања подељени су у три модула:

Модул Спорт је намењен спортистима. Научи ће те да негујете ваше тело јер на крају оно даје спортски резултат.

Модул Фитнес представља увод у рекреативан спорт ради изградње навике за редовним и систематским вежбањем.

Модул Коректор је намењен полазницима којима су на мерењима и тестирањима откривена изразито лоша држања и навике у кретању и пасивним и радним положајима.

Детаљније

Тестирањима и мерењима утврђујемо погрешне облике кретања, трчања, скока, спортске технике са циљем превенције од повреда, развоја спортских перформанси, опоравак и компезацију од једноличних оптерећења и напрезања конкретног спорта.

 

У спортском клубу нема времена за рад на личним перформансама, потребама и слабостима.

 

Зато је важно спознати своје слабости и посветити им се.

Детаљније

Стварање рационалног животног стила.

 

Основни задатак је да се полазници упознају са системом вежбања и програмима фитнес центара, фитнес клубова, а временом и правилима и законитостима безбедног и здравог вежбања са реквизитима, справама и машинама које могу затећи у клубовима и теретанама.

 

На веома забаван начин упознаћемо вас са многим популарним фитнес програмима.

Детаљније

Поседујемо велико искуство у раду и решавању свих постуралних поремећаја али смо и вични третману деформитета кичменог стуба.

 

Програм може бити и са циљем корекције телесне тежине.

 

Наш тим је сачињен од искусних тренера, кинезитерапеута и од два Шрот терапеута специјализована за деформитете кичменог стуба.

 

Поседујемо и јединствену технологију израде персоналних сензо-моторичких уложака. Решавају све проблеме са стопалима и држањем ногу. Директно делују на јачање мишића стопала и потколенице (остали ограничавају покрет, а што временом доводи до атрофије мишића).

 

Наши улошци омогућавају потпуну покретљивост у свим зглобовима стопала, чине стабилизацију скочног зглоби и индиректно колена и зглоба кука, омогућавајући стабилизацију карлице, а затим и боље држање сви горњих сегмента тела.

ТЕРМИНИ

 

Групни програми се најчешће одржавају у времену од 10 до 16 часова, односно током преподнева или непосредно пред почетак наставе друге смене у школама и након завршетка наставе у првој смени.

 

Поједини програми се спроводе и у послеподневним и вечерњим сатима све до 22ч.

Call Now Button